There was an error in this gadget

Thursday, February 19, 2009

R!lekz2

Nak kongsi criter ni... patutnyer ari ni kitorang nak join game tembak2 kat bukit cherakah.. sempena selamatkn gaza nie... dng semangt yg berkobar2 kitorang g la sana... dah sampai sana, mak aii ramai gler manusia yg dah siap sedia cam nak g perang.. naik kecut lak perut aku.. tkut gler.. br aku terpk 'mcm ne la mangsa2 kat gaza tu kn??' so, melepas la kitorg nak main coz dah ramai sgt... aper lg.. ronda2 la kat bukit cherakah tu... last2 kami posing dalam tu... nak tgk kami??? jom..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...