There was an error in this gadget

Tuesday, August 17, 2010

SUNYI.SEPI.KAKU.BEKU.

assalamualaikum.. dah banyak hari aku SUNYI.. banyak hari jugak terfikir apa yang nk disampaikan kat blog ni.. bila pejam mata terngiang-ngiang susunan ayat untuk di pamerkan di sini.. ayat yang aku rase cam best.. tp bila dah bangun and nk taip, tetiba ia hilang.. bila on je PC nie, pasti teringat kat blog.. 'dah ogos, tp post baru xtau nk wat ape'.. 'dah bulan ogos, tp idea baru xda lagi'.. setiap kali on pc aku msti tgk blog. termenung depan blog. tenung sampai dah blur mata. tp idea tak juga muncul-muncul. nk citer pasal 12 ogos tp xdaya. nak citer kisah dia tp xtermampu. nak show pic dia tp xmacho. nak sebut name dia tp xelok. bila menjelang bulan ogos, hati pasti SEPI. bila tiba 12 ogos, baik sibukkan diri.. buat benda yang aku suka.. cuba bz kan diri.. betul-betul terasa SEPI diri aku time ni. melihatkan blog ni cam dah KAKU. asyik pic n post yang lame.. entah bila berkesempatan nk menulis.. bila terasekan dah lame x menconteng blog ni, n idea lak xnk muncul2 bila diperlukan... nampaknyer terpaksala aku selidik draf tok share kat sini bila dah sampai tahap emergency ni... klo x, lagi la BEKU blog aku ni....

1 comment:

cHe3 said...

same la adda..
shee pun sunyi.. kaku n beku bile pandang blog nie.. dah x tau nak tulis aper.. ahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...