There was an error in this gadget

Wednesday, October 2, 2013

Part 1: Living Without Sugar

Assalamualaikum..


Adoi!!! penat jugak telinga ni dengar ummi mengeluh. bukan penat telinga saja tapi hati pun sedih. jangan ingat badan gue besar hati pun mau besar ke?? hati kecik je tau..Ummi sedih tengok anak dara dia ni makin cOmel. sob-sob-sob..

 "Dah pun sedih la. Ummi xyoh la beli nasi pagi2. Dah lapar nati tau la Dah cari. Kalu ado nasi nati bazir, sebab tu Dah make"

"Iyo la. Kito sian takut dio lapar"

ADOI!!!! hahaha lagi stress kalo cakap macam tu dia jawab lak cam tu.. hahahaha...

Hari ni saya ada satu idea cukup baek punye. Saja nak sahut cabaran. Saya nak try buat sebulan.. Lagipun berguna untuk diri sendiri jugak.. Tapi ini semua akan bermula esok.. hahaha

Nota Conteng: Ini semua The Human Living punya citer sampai terpengaruh kat diri sendiri...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...