There was an error in this gadget

Tuesday, March 15, 2011

Kerje vs. Lepak

kiut x?? ADDA (bukan nama sebenar)
 Assalamualaikum...

terasa lama tidak berblog kat sini, hanya sempat edit yang dah draf je.. inilah hidup bila dah keje. time melepak dulu terasa jugak nk berblog tp asyik simpan je.. bila dah keje, banyak nk story2 kat sini tp malas plak nk petik keyboard ni.. 

banyaknya beza bila dah keje.. dulu duduk umah melepak je, boring sikit g makan.. rase sunyi, keluar ngan member.. indah nyer idup.. hahahaha.. 

sekarang bila dah kerje, masa asyik je xcukup.. pantas je jam dinding tu berdetik.. keje plak rase cam xsempat2 nk siapkan.. time xda keje kat opis mula la keluh-kesah xtau nk wat ape.. tp bila setiap keje yg dah siap dengan sempurna siap dpt pujian lagi, waaa terase sgt2 membara semangat nk keje (semangat xpernah turun pun) padahal aku memang gila keje... baru la bermatlamat sikit.. iye dak cikPa??

bila dah terlampau keje, lupe lak nk call mereka2 yang berada di hati nie.. sori pada mereka2 dan kerabat diraja saya.. 

k la nanti sambung lagi, nak berblog ni kena focus br best.. take care pd semua yg membaca, moga HAPPY-HAPPY selalu...

Nota Conteng:- maaf pada mereka yg menunggu review 'Bicara Pedusi'. saya sudah membacanye tapi memerlukan masa dan emosi yang baik semoga bait2 indah dpt dihasilkan.. sekali lagi MAAF

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...