There was an error in this gadget

Tuesday, September 24, 2013

(!__!)

Assalamualaikum...

Selamat Hari Selasa. Malam ni episod akhir Cinta Jannah, actually saya bukan peminat togar citer tu tp sbb xda cite masak2, jenjalan, jepun, korea & perfect match yang ditayangkan. kalau tak malas gak nak layan..

ok. muqadimah entry ni dah ke------> laut sbb dah lama tak menulis & saya dah xpandai nak guna blog sendiri.. hahaha..

Niat hati nak post entry dolu-dolu yang save kat draf tapi xjumpe lak kat ne draf tu.. dah lupa dah nak guna. adakah saya yang pelupe atau teknologi sekarang sudah terlampau bagus.. Dengan ini saya mengakui kata-kata KIRA member serumah ketika bekerja dulu.. Adda L.O.T~~~ hahaha.

Nota Conteng: Kira, Adda mmg LOT la.. Lack Of Technology.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...