There was an error in this gadget

Sunday, March 22, 2009

My Frenz..SAHABAT…teMan…



  1. SAHABAT? ape ertinya? mungkin macam iklan ALI CAFE "sahabat sentiasa dihati" atau…FAIR&LOVELY "tiap hari sayang!" Tp orang cakap kawan 2 bahaya, macan iklan ASTRO "macam-macam ada!!!" ape pun saya xkisah, bagi saya sahabat 2 macam iklan LOREAL "kena dirimu begitu berharga!"
  2. Fren is like PEPSI ‘ask 4 more’, fren is like NIKE ‘just do it!!’, fren is like NOKIA ‘connecting people…’, fren is like MC’D ‘ i’m lovin it…’
  3. teman 2 bukan mcm papan sk8, belm main gilap…dah main pijak… teman tu bkn macam bola,blum dapat kejar… dah dapat sepak.. teman 2 bkn macambulu tangkis, belum main pegang, dah main pukul… teman 2 ibarat bola ragbi, belum dapat rebut, dah dapat, lindungi & jaga… teman tu ibarat jari, lukanya sembuh sendiri, hilangnya tiada ganti….
  4. a good frenz is a computer… i enter ur life, save u in my heart, scane and format ur problem, copy & paste ur kindness & never delete u from my memory….
  5. SAHABAT bukan 1 tapi beribu, bkn sementara tapi selamanya, bkn uk dlupai tp diingati,bkn tuk dimusuhi tapi disayangi,bkan hanya dsini tapi dimana2… bkn setakat ini tapi hingga hujung nyawa.
macam2 bleh ckap bila tanya "makna teman" kan??? walau ape pun meaning dia pasti ade sebab nape cakap cam tu kan?
saya da ramai member.. smua baik2.. orang cakap berkawan biar beribu, bercinta biar satu…. tapi bagi saya bercinta beribu2 pun xpe tapi nak berkawan beribu2 sangat susah… saya $yang smua member, family, kenalan n smua2… tap! nak mencari kawan yang btul2 kawan sangat susah…. walau pe pun saya cuba n akan terus berusaha untk menjadi kawan yang terbaik….(^__*’)

2 comments:

Yuz_OLE said...

caiyok2 ada...gambate kudasai...
hhehehe...friends forever....peace!!!huhu..jgn lupa mknan utk kami...haha

Cahaya_Kebahag!aan said...

yer la.....
makanan korg nanti kiter kuar sesama br bincang k..... cepat ar blik sini... rindu gler ngan korg smua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...