There was an error in this gadget

Monday, April 12, 2010

$elamat BertuNang Dzue & HafeeZ

Terlebih dahulu aku nk mohon maaf pd cik n encik ( Nur dzue azleeyna & mohd hafeez) yg bertunang ni coz br ari ni dpt show korang nyer pic tunang kat blog aku yg xseberape ni... sebenarnya aku br je da peluang nk bg tau kat sini coz pic dorng aku br dapat... klo inform xda pic nanti xberseri lak blog ni... bila xberseri malas aku nk tgk n tulis.. bila malas nk tgk n tulis xda la crita kat sini kan... arrr aku dah merapu da... okeh, majlis ni diadakan di umah dzue bertempat di Tawang, kelantan.. bukan Tawau k.. tau la ko tu ank sabah... tarikh tunang 19 mac 2010 klo di singkatkan jadi 19.03.10.. slalu org wat mjlis mst da pilih tarikh kn??? aku pun xtau ape yg best sgt.. tp jgn risau tarikh dorg xda kena-mengena ngan aper2 k... jgn lak da yg curik wat no ekor lak... naya aku pun subahat kang... xpasal2 dosa free... majlis ni bermula jam 3pm tp disebabkan semangat setia kekawan yg ader ni aku bertolak kul 1.30 after zohor... jarak umah dia sebenarnya kejap je tp aku yg terlalu terer geog ni menyebabkan terkandas sampai hampir jam 3pm.. nasib sempat klo x, curi2 masuk ikut dapur la... dzue yg cantik yg sememangnye cantik tu pakai bju putih.. ari ni da org sarung cincin... waaaa xcayernyer aku... siap dapat bunga tu dia kasi same ngan cincin, kek, kain and da lagi la...

dr dzue buat hafeez

dr hafeez untuk dzue

lagi pic

aku pun nk masuk pic gak!!!

apiz pun dapat adiah gak ari tu.. puding, cincin, kek, n aku da lupe da.... snap pics jap lg k... klo xda prob ngan video tunang skali aku try msukkn... insyallah... akhir kata dr aku "TAHNIAH"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...