There was an error in this gadget

Thursday, April 8, 2010

$emanGat yg hiLang

huhuuhuhu.. semangat aku yg hilang.. dah makin nk dekat ngan due exam SPA ni semangat aku makin hilang. jiwa pun xtenang pk nk g ke x... waaa.. ari ni rmai lak yg sms tny pasal exam tu. bleh lak dorang pun rase cam aku. xnak g exam... ish cam ne ni. aku dah xtau nk wat pilihan yg mane. rase malas nk amek exam coz aku tau peluang dia tipis tok berjaya so, beter aku xyah g. nak2 lagi xyakin n xready nk amek exam. tu yg sebenar2nya problem aku.. tp bila pk2 blik rugi lak xgi amek coz xmencabar la klo xamek exam. cam ne nk taw ape que dia kn?? at least aku leh taw cam ne rupe que dia. cam doremon ke, cam sponge bob ke or cam pink panter.. hua3 kite tgk la mo0d esok malam cam ner...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...