There was an error in this gadget

Thursday, September 15, 2011

Ramai si~kiut2 makin Kiut bila pakai kain yang chumil nie

Assalamualaikum...

ini adalah cerita paling pantas saya buat kerna banyak lagi kerja lain nk buat. Dok Office tak kan saya nk berblog pulak kan, lain la kalau boring xda kerja atau mo0d otak menggelegak dengan kerja yang tak sudah2. ok! berhenti membebel!!!!!!!!!!!!!


Pic ini saya ambil ketika ramadhan dulu. Tujuan utama untuk Putri Hang Li Po di rumah sebab dia betul2 suka dengan kain cotton cam ni. sweet17 la katakan. disebabkan corak dia ala2 melintang, dot-dot-pokodot dan bunga2 bertaburan dijalanan kalau pakai, pasti cantik. Lagi chumil la kan?? sapa tak mau adik dia chumil? sure gen tu akak dia pun ader rite?? -guling-guling-macam-tenggiling

RM 67.00
kain 4 meter (cukup sepasang kurung yang sopan)
RM 110.00--> Baju kurung siap

So, saya tag pic ni di FB, supaya adik saya boleh pilih kain mana dia suka. Rupenya ramai yang nk jugak. bilai ramai yg tanya dan nk order, naik semangat pulak nk membantu si gadis - sigadis kiut & ibu-ibu c0mel diluar sana tu dengan harapan diorang bertambah chumil.. Hari ni saya ambil pic terbaru, banyak yang xda myb rmai dah sambar...

RM65.00
Kain 4 meter
*RM 80.00--> Baju kurung siap (corak kain sama)
*RM 90.00--> Baju kurung siap (corak kain berbeza)

*Limited Size
 







Nota Conteng: Maaf gambar tak menarik sebab guna Phone cap  ayam je..TQ

1 comment:

cHe3 said...

syg.. klu bju siap tuh.. guna saiz mcm maner yer...
kain cotton ker.....
mcm nak jerk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...