There was an error in this gadget

Tuesday, September 21, 2010

Maaf

salam dr C_K.. utusan salam dari aku yang masih lagi belum nk tdo.. mata yang degil & fikiran yang xleh nk lari dr menconteng sesuatu kat blog nie... maaf juga aku kirimkan kepada teman2 yang dah 'terjanji' nk story mcm2 kat cini.. maaf jika terlewat khabarkan sesuatu kat sini.. pic raya masih dlm proses mengedit.. 1-pada zana:- resepi biskut raya dah ader tp pic tgh edit.. nk show kat sini pun cam segan coz xda la best sgt.. biskut zana adda dah suruh kak yah poskan.. insyallah this week dpt la... 2-pada shee:-story g sabah tu nk citer detail panjang kot.. maybe adda show pic je k.. insyallah~~~~ 3-pada yang lain:- khabar raya tahun ni masih dlm proses.. pic yg bnyak nk kena pilih & edit.. story pun mgkin xbnyak tp dimeriahkan dgn gambar la k... harap MAAP....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...