There was an error in this gadget

Sunday, April 24, 2011

Pagi yang Indah dengan Nyanyian dr Sayang saya

Assalamualaikum...

sibuk kat opis dengan tugas yang perlu aku siapkan tetiba..

esa samba podemos nacerla
esa sambapodemos nacerla
y solo correr y correr y correrca
y solo ganar yganar y ganarles
sino es un bajon, unbajon,un bajoneo
pob arriba,poe abajo,tira,tira,tira y gol
tira y gol
salio,salio la foto ya salio
y todas las amigas de la de la villa quedan locas
es un tres acero(es el campeonato)
tres,cero,cero,cero
tres,cero,cero,cero y gol

nyaring lagu ni berbunyi.. (sure korang berbelit bacakan?? layan je kat sini..

lantas aku jawab.. 
"nyanyi lagu cam ari tu"
"malam ni, skrang bz kat opis la"
 

wah! dia call tuntut lagu tu.. mmg sayang dia btul. rindu la tu.. sori la dear dalam laptop.. xleh nyanyi.. 

tetiba dia nyanyi dalam phone lagu tu.. sambil gelak2 aku teman dia nyanyi. duet u oll.. rasa rugi lak tak record dgar dia nyanyi. aku layan je sambil gelak & nari2 senang ati...

maaf sayang aku naya, cikda xnyanyi semalam.. nyanyi je kat sini yer.. 

(dorang slalu view blog ni sbb kasi ikan kat atas tu makan) aku saje taruk aquarium tu tok sikenik3 aku. baik tak aku.. huahuahua..

Nota conteng:- tanx nyanyikan lagu tu. cikda senyum je pagi ari bila ingat Ya nyanyi..

4 comments:

-MsGoodNite- said...

record vc then up kat youtube :) hehehe..

$t@rlish_gurl said...

sy la bagi makan ikan kamu...
upah k..;P

Cahaya_Kebahag!aan said...

msgoodnite:- dia nyanyi pakai fon.. hihi

Cahaya_Kebahag!aan said...

cikna:- i tau u slalu jeling blog ni.. tq kasi makan.. nati tunjuk vc kat yaya k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...